KNIHY MARIA LICHTENHELDTA K TÉMATU

Jednou pro malé -  jednou pro velké

   Dvě knihy o předkožce a fimóze a vztahu plného respektu ke strachu a bolesti.
 
   Ahoj kluci!
   Milí rodiče!
 
   Každý chlapec a každá dívka má plné právo na své úplné, unikátní a zdravé tělo. Nemusíte za to právo bojovat. Nemusíte nic dokazovat - je to jednoduché a nikdo to od vás nesmí odejmout!
 
   Ve skutečnosti by to mělo být samozřejmostí. Nevidíte  to také tak?
 
   Přesto existuje jedna vyjímka, která může potkat pouze vás kluky: odříznutí předkožky penisu!
 
   Co je to předkožka? Proč je mnoha lidem odříznuta - a vůbec ji nemají? Jsou chlapci méně hodnotnější než dívky?
 
   Ne, to určitě ne!
 
   Dnes vám chci představit dvě z mých knih, které byly speciálně napsány pro chlapce a jejich rodiče a přesně pojednávají o těchto věcech.
 
   *  Charlie ve vaně; otec svému sedmiletému synovi věci ohledně předkožky, fimózy a obřízky - kniha je pro chlapce ve věku okolo 6 let, jejich rodiče, dětské sestry, učitele atd.
 
   * Un - Heil (Ne - léčení); o předkožce, fimóze a obřízce. Aktuální odpovědi pro chlapce, rodiče a jiné činitele - pro chlapce okolo věku 12 let, jejich rodiče a učitele.
 
   Pojednání o penisu a předkožce, jejich významu  a účelu, jejich tajemstvích a možnostech a o tom, že příroda nic nečiní zbytečně.
 
   Je to úžasně krásné a přitom je mnoho zranitelných pocitů, které vám vaše genitálie mohou způsobit při masturbaci nebo během pohlavního styku.
 
   Je to o fimóze a obřízce a o strachu mnoha kluků, který z těch věcí mají.
 
   A je to o alternativách k obřízce, protože jsou tam uvedeny moderní jemné metody, jak vyléčit zúžení předkožky beze strachu, bez bolesti, sexuálních následků a téměř vždy bez chirurgického zákroku, pokud je to třeba vůbec léčit.


  

    Charlie ve vaně

 
 
 
   Sedmiletý Florian přichází jeden den domů s obavami, protože zjistí ve sprchách při hodině plavání, že jeho spolužák Benny má obřezaný penis ,  že je kvůli tomu smutný a stydí se za to.
 
   Při koupání v sobotu večer, kdy Florian sedí nahý ve vaně, mu jeho otec přiměřeně k jeho věku vše vysvětluje. Vysvětluje mu věci ohledně jeho penisu, předkožky a varlat - a vysvětluje mu také, proč jsou někteří kluci obřezáni a nemají předkožku.
 
   Floriánův otec je zábavný chlapík a umí vše dobře vysvětlit, takže Florian vše dobře chápe a má mnoho otázek.
 
  Takže se diví, že Mehmet, druhý kluk z jeho třídy, je hrdý na to, že je obřezán.


   Kdo je Charlie?

 
   Docela jednoduše; Florianův penis.
 
   Ten kluk svůj penis láskyplně nazývá Charlie - Karlík - a proč ne!
 
   Někteří kluci říkají penisu ptáček nebo ocásek, rodiče zpravidla cvrček nebo pindík.  Pojmenování Charlie - Karlík, je mnohem osobnější, že?
 
   Na konci rozhovoru si je Florian jistý, že by nechtěl být obřezaný za žádných okolností, zejména proto, že už teď ví, že taková operace je téměř vždy zbytečná.
 
   Florian probírá se svým otcem, jak by mohl pomoci Bennymu, který se stydí za svůj obřezaný penis, protože se mu kvůli tomu někteří spolužáci vysmívají.
 
   Florian udržuje přátelství i s Mehmetem, i když vůbec nevěří tomu, že právě tím, že je odříznuta část jeho penisu, se z něho stává opravdový muž.
 
   Už malý Florian ve svých sedmi letech ví, jaký je to skvělý pocit, že ho jeho penis dělá "klukem" a láskyplně si s ním hraje.
 
   Hlubšího sexuálního významu penisu, žaludu a předkožky při masturbaci nebo později při pohlavním styku jsou si kluci vědomi většinou teprve s nástupem puberty, tedy ve věku 11 - 13 let. A o tom pojednává druhá kniha.



      

      Un - Heil (Ne - léčení)

 
 
   proč se jmenuje Un - Heil (Ne - léčení?)
 
   Je to kvůli tomu, že obřízka, vlastně amputace předkožky penisu je vždy ne - léčení, nezpůsobuje žádný léčebný efekt!  Je jí obvykle odstraněna zdravá část těla, která k mužskému tělu náleží a má svůj smysl a náležitý účel.
 
   U dvanácti nebo třináctiletého kluka je účel předkožky jasný.
 
   Předkožka způsobuje nádherné pocity během onanování , mazlení a později během pohlavního styku. Kromě toho také chrání žalud, aby zůstal "citlivou anténou" odpovědnou za všechno, co prožívají za legraci tam dole. Bez předkožky žalud vyschne a jeho přijímání příjemných pocitů se zhorší.
 
   Ale začněme od začátku:
 
   Kniha Un - Heil není jen kniha o obřízce, předkožce a fimóze. Také vysvětluje celkovou stavbu penisu, vysvětluje, jaké potěšení penis svému majiteli přináší při masturbaci, hrátkách se svou přítelkyní a později při pohlavním styku.
 
   Dovíte se v ní, co se děje při erekci a co se při tom děje v mysli i penisu, jak jsou velké penisy, o intimních problémech, kdy byste s tím měli jít k lékaři a kdy si zvládneme pomoci sami.

                                                                                                                                                                                                                Ústředním bodem knihy je též fimóza (zúžení), které lze téměř vždy ošetřit mastí, když způsobuje starosti nebo ve věku 13, 14 nebo 15 let pořád nechce zmizet.

 
   Pokud neexistuje žádná jiná možnost, než návštěva lékaře, můžete se v té knize dovědět, jak o tom máte lohovořit s rodiči nebo lékařem, aniž by to bylo pro vás trapné.  Můžete si v ní přečíst, jak takové vyšetření probíhá  a jak se přitom máte chovat.
 
   Kniha Un - Heil vás připraví o strach z fimózy, protože fimóza je u dítěte až do puberty zcela normální věc, pokud to nebolí, nebo pokud to nezpůsobuje jiné potíže a také se dovíte, jak s ní má být zacházeno. Dovíte se, že když už je to potřeba léčit, tak to jde pomocí masti a že pouze v nejnutnějším případě je třeba provést chirurgický zákrok, při kterém ale ta předkožka není odstraněna.
 
   Ta kniha vás naučí znát vaše práva, protože mnoho z vás neví, že vždy smíte říci NE!!!, když se chce někdo dostat pod vaše spodní prádlo, nebo k vašemu penisu a varlatům!
 
   Dovíte se v ní, že žádná operace není možná bez vašeho souhlasu a tento souhlas, nebo vaše hlasité NE!!! je pro lékaře závazné a to i když vám ještě není 18 let - i když je vám pouze 12 nebo 14 let, tak můžete říci své NE!!! a to nejen kvůli operaci fimózy, ale i v případě,  že vás lékař bude  chtít zkoumat v oblasti genitálií.
  (Toto však platí pouze v Německu. Redakce PNVT)
 
  Na genitáliích dětí nebo dospívajících a to jak chlapců tak  i dívek, nemají dospělí co hledat!
 
  Vyjímkou je péče o velmi malé děti v případě nemoci a nutných lékařských vyšetření a ošetření a to buď se souhlasem rodičů nebo jich samých, pokud jsou starší 12 let.  (To starší 12 let platí pro Německo. Redakce PNVT)
 
 
 

      POMOC PRO OBŘEZANÉ KLUKY

   Ti, kdo jsou obřezáni, si mohou myslet, že se jich ta kniha netýká.

   Nikoliv!

   Kniha Un - Heil je také zaměřena na obřezané kluky a to zejména na ty z nich, kteří mají kvůli obřízce potíže nebo se kvůli ní cítí nepříjemně.

   Stud, dobírání od spolužáků, touha vypadat jako ostatní kluci, pocit méněcennosti, příliš slabé pocity při masturbaci nebo pohlavním styku, bolesti, bolestivé erekce, dlouhodobé léčení, nevzhledné jizvy atd. Pokud to bude možné, tak se vám bude kniha Un - Heil pomoci s tím vypořádat a pomoci vám, abyste se cítili co nejlépe.

   Každý chlapec má právo na zdravou, plnohodnotnou a šťastnou sexualitu!

   Proto nestrkejte před svými problémy hlavu do písku a dovolte mi, abych vám pomohl.

   Na konci knihy se dovědí jak kluci tak jejich rodiče, jaké jsou bizarní zájmy světa dospělých na tom, aby kluci byli obřezáni.

   V USA existuje farmaceutický a kosmetický průmysl, ve kterém jsou zpracovávány dětské předkožky jako surovina - například pro krémy.

   V Africe, Asii a Austrálii žijí přírodní národy, u nichž jsou kluci takto mrzačeni bez anestezie. Dokonce islám a judaismus považují odříznutí předkožky chlapců za symbol své víry. Nebo se to někde dělá z důvodu, že je to "tradice".

 

      Slovo pro rodiče - pomoc svépomocí

,
 
   Když má kniha Un - Heil v březnu roku 2012 vyšla, nemohl jsem tehdy tušit,  že o pár týdnů později budou mít všichni tématu obřízky plná ústa. A už jsem si vůbec nedovedl představit,  že v právním státu, za který se Spolková Republika  Německo se vší vážností považuje, projde Spolkovým sněmem zákon, který chlapcům mladším 12 let neposkytuje žádná práva s ohledem na fyzickou integritu jejich genitálií.
 
   Proto je dnes o to mnohem důležitější chlapce posilovat,  aby se brzy naučil odpovědnosti a pečlivě jim vysvětlit jejich práva a povzbudit je k tomu, že to stojí za to, aby mohli žít ve zdravém, úplném a neporušeném těle a mohli být šťastní.
 
    Prosím, pomožte v tomto bodě svým synům!
 
   Chraťte je proti těm, kteří chtějí omezit nejen jejich práva, ale i jejich těla a tím riskují, že jejich sexualita může být zraněna ještě před tím, než se vůbec probudí.
 
   Děkuji
 
   váš Mario Lichtenheldt
 
 
 
    Charlie ve vaně
    brožovaná
    52 stran
    cena: 6,80 Euro
 
    Un - Heil
    brožovaná
    200 stran
    cena 14,00 Euro