JAK MUŽSKÁ OBŘÍZKA POŠKOZUJE ŽENY

    Tento článek je rozšířením článku OBŘÍZKA - SCHVALUJE JI KORÁN?

      převzato se schválením ze stránek Cesta Koránu                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       VAROVÁNÍ!

 

      TENTO ČLÁNEK ODKAZUJE NA MÁLO ZNÁMÁ FAKTA, JAK JE VELKÝ VLIV MUŽSKÉ OBŘÍZKY NA POŠKOZENÍ SEXUALITY ŽENY

          Jak mužská obřízka poškozuje ženy

   Ženy jsou vážně poškozeny mužskou obřízkou, obřezaný penis může způsobovat bolest a suchost, protože ztratil všechny vlastnosti, které jsou potřebné pro pochvu. Níže je uvedeno vysvětlení, jak se intaktní penis navržený Alláhem chová při milování a srovnávací pohled, jak obřízka nepříznivě ovlivňuje milování.
 
Neporušený penis diagram
 
   V normálním stavu (viz obrázek výše) je citlivá, hladká a vlhká hlavička intaktního penisu (žalud) vnitřní orgán, který je chráněn předkožkou. Žalud tak zůstává hebký, vlhký a hladký. Stejně tak udržuje oční víčko oční bulvy vlhké a hladké, chrání je před oděrem a zabraňuje jejich vysychání.

 

 
     Devatenáct způsobů, jak mohou být ženy poškozovány mužskou obřízkou.
 
 
 

          Obsah

  
   1) Ztráta schopnosti plachtění a výsledná ztráta pocitů rozkoše v pochvě.
 
   2) Suchost v důsledku vytahování maziva koronárním hřebenem v průběhu frikčních pohybů.
 
   3) Suchost v důsledku zdrsnění textury žaludu, která je pak vyschlá jako poušť.
 
   4) Háček koronárního hřebenu škrábe do poševní stěny a způsobuje nepohodlí a pálení.
 
   5) Prodloužené tahy při frikčních pohybech.
 
   6) Tření a odírání způsobuje nepohodlí a dráždění vaginy.
 
   7) Strana obřezaného penisu je tvrdá jako koště.
 
   8) Orgasmické nárazy intaktního versus obřezaného penisu - bušení do vagíny.
 
   9) Obřízkou je pozměněn tvar penisu.
 
   10) Snížený obvod a velikost obřezaného penisu.


   11) Turecké hrdlo způsobené obřízkou.

 
   12) Flexibilita žaludu při stisknutí sama sebe.
 
   13) Předčasná ejakulace.
 
   14) Zvýšená potřeba pohlavních styků.
 
   15) Při obřízce se zkrátí délka penisu.
 
   16) Studený žalud.
 
   17) Intaktní penis má častější a správný rytmický kontakt s klitorisem, má správnější míru tlaku než obřezaný.
 
   18) Mimo synchronní pohyby pro vaginární orgasmus.
 
   19) Psychické újmy z obřízky.
 
   20) Shrnutí.
 
 
 

       1)  Ztráta schopnosti plachtění a výsledná ztráta pocitu rozkoše v pochvě

    Předkožka intaktního penisu se během erekce stahuje automaticky do polohy za žaludem a tak odhaluje vnitřní vlhký a vláčný žalud
 
                                                 Neporušené Přírodní Penis Animace
 
                                                 Obřízka tuto jedinečnou strukturu a funkci totálně a dokonale zničí.
 
   Tato klouzací funkce neporušeného penisu navrženého Alláhem je důležitým prvkem smyslného erotického potěšení pro všechny ženy. Náledující nákres ukazuje chování předkožky během milování. Také ukazuje další funkci předkožky - působí jako ventil, který udržuje všechno přírodní mazivo uvnitř pochvy,

 

Intact sex ilustrační
                                        převzato z Circomcision Information and Resoucre Pages
 
   
  • Popis obrázků:

  • Obrázek číslo 1

  • Při erigovaném stavu je věnec žaludu chráněn staženou předkožkou, která je nahrnuta vzadu. Pak nepůsobí věnec žaludu jako hák při penetraci a nepůsobí nadbytečné tření.

  • Obrátek číslo 2

  • Intaktního  penisu je přirozeně vlhký, měkký a poddajný - perfektní pro vaginální prostředí oproti vyschlému a popraskanému žaludu obřezaného penisu.

  • Obrázek číslo 3

      
  • Obřezaný penis se nemůže pohybovat ve svém vlastním plášti a bez nadměrného tření se pohybovat zpět. Stejně tak málo je schopen bez toho nadměrného tření pohybovat vpřed.

  • Obrázek číslo 4

  • Věnec žaludu potřebuje nějaké pokrytí

  • Obrázek číslo 6

  • Přikrytá koruna žaludu netahá přirozené mazivo s vagíny ven      

   Dynamický pohyb těchto tří složek navzájem, předkožky, těla penisu a pochvy způsobí jedinečnou sexuální rozkoš a ta je příčinou orgasmu u žen. Tento klouzavý mechanismus je u obřezaných mužů zničen, protože pak je za koronálním hřebenem penisu kůže naplá a z penisu se tak stává statický orgán, tuhý jak konec koštěte.
 
                                                           SVĚDECTVÍ
 
   "Předkožka je to nejlepší, co Bůh vymyslel pro nás ženy. Je to skvělý pocit z mužovy předkožky v mé pochvě....snadno to klouže. Jakmile je přírodní penis v pochvě, tak bych chtěla, aby tam zůstal navždy. Mám pak pocit, že jseem na vrcholu světa. To je pro mne sex s intaktním penisem."
 
   "Zjistila jsem, že sex s obřezanými muži byl drsný, tvrdý a abrazivní. Zjistila jsem, že sex s intaktními muži je mnohem měkčí a jemnější. Miluji to, když cítím, jak se ta předkožka ve mně posouvá."
 
 
 

        2) Suchost v důsledku vytahování maziva koronárním hřebenem v důsledku frikčních pohybů.

 
   U obřezaného penisu je koronární hřeben  trvale odkrytý. Muži s obřezaným penisem provádějí prodloužené frikční pohyby, při kterých uniká příliš mnoho maziva z pochvy ven. Mazivo, které se dostane do kontaktu se vzduchem se odpařuje, což způsobuje vysoušení.
 
                                                            Koronální hřeben Síly mazáním ven
                                       
 
    U intaktního penisu navrženého Alláhem, když se ten penis pohybuje ven, tak se předkožka, která byla za věncem, vrátí na žalud, a tak je přírodní mazivo tlačeno zpět do pochvy.
 
                                                           Mechanismus ventil - Natural Interourse
 
                                                           Je tak zabráněno odpařování přírodního  maziva
 
   Jak už bylo uvedeno. Obřízkou  nezměněný penis se pohybuje jemnějšími a kratšími pohyby a hlouběji v pochvě, což zabraňuje ztrátě přírodního maziva. Ve srovnání s tím je žalud obřezaného penisu drsný a suchý, což u žen obřezaných mužů může způsobit  suchý a bolestivý pohlavní styk.
 
   "Během pohlavního  styku klouže kůže intaktního penisu nahoru a dolů po jeho těle, stimuluje žalud a nervová zakončení vnitřní předkožky. Při tahu ven je žalud částečně nebo úplně pohlcen předkožkou. U obřezaného penisu tomu tak být nemůže. Tento ventilový mechanismus uchovává přirozenou lubrikaci, kterou vytváří tělo ženy, protože posunlivá kůže působí tak, že blokuje mazivo, které by unikalo z pochvy. To unikání vede k suchosti."
 
   Bensley&Boyle:   Fyzikcké, psychologické a sexuologické účinky obřízky. Průzkum  provedli Denninston, Hodges a Milošová.
 
   Toto nedostatečné mazání při sexu s obřezanými muži vyžaduje použití umělého maziva. Alláh navrhl intaktní mužské a ženské pohlavní orgány k vytváření a udržení přirozené lubrikace během aktu milování. Sex s obřezaným mužem může být pro ženu hrubý a bolestivý. Pak je z toho neoprávněně obviňována žena. Ve skutečnosti to není zaviněno jejím neporušeným funkčním tělem ale je to zaviněno deficitem u muže, způsobeným skrze lidskou svévoli neautorizovanou změnou jeho těla.
 
   "Nejčastěji bývá pokládána vaginální suchost za ženskou poruchu, je to však normální ženská reakce na soulož s mužem s iatrogenním (způsobeným lékařem) deficitem penisu.
 
   Gillian A. Bensley& Gregory J. Boyle: Účinky mužské obřízky na ženské vzrušení a orgasmus.
 
   Po milování s  intaktním mužem se neporušený penis vrátí do původního stavu - předkožka znovu za účelem ochrany přikryje jeho žalud a ten je tak uchováván ve vhodném prostředí do doby příští návštěvy pochvy a je tak chráněn před následky  odírání o oblečení, které způsobuje, že žalud vyschne a zdrsní.
 
    Súra 40 - Gháfev - Skupiny; 64 b
 
   on vyrovnal vás a  podobu krásnou vám dal


  

3) Suchost v důsledku zdrsnění textury žaludu, která je po obřízce suchá jako poušť.

   Žalud  penisu je první část, která vnikne do pochvy. Žalud intaktního přírodního penisu má texturu oční bulvy, protože je chráněn vlhkou sliznicí vnitřní předkožky. Tak je udržována jemná textura žaludu určeného pro pochvu. Prostřednictvím denního oděru o prádlo a vysoušení žalud zcela ztrácí tyto vlastnosti - prostřednictvím procesu keratinizace vyschne a ztvrdne, protože jeho povrch je vystaven oděru o oděv a suchému vzduchu. Pak je drsný na dotek a spíše se podobá vyprahlé zemi, než lesklému povrchu očí, jakáž je textura povrchu intaktního penisu.

                                 Suché pouštní Země                           

 
                                        Žalud Povrchy
 
                                      plochy žaludu- vlevo: intaktní navržený Alláhem; vpravo: obřezaný
 
   Povrch obřezaného žaludu je podobný  vysušené popraskané a žíznivé pouštní zemi - je to nezdravý stav pro neporušené ženské orgány během pohlavního styku.


  "Předkožka je vnitřní obložení, jehož sliznice nepřetržitě hydratuje hlavičku penisu (žalud), když ji promazává látkou podobnou lenolinu, kterou nazýváme lanfore. Ta zvhčuje žalud, který je pak hebký a poněkud houbovitý na dotek (dá se zmáčknout) a to i při erekci. Měkce tuhý a hebký žalud je součástí sexuálního plánu přírody a je to to, co příroda chce, aby ženy zažívaly při souloži, aby byl ten žalud příjemný a jemný pro vaginární stěnu. Na rozdíl od toho hlavička obřezaného penisu je neustále odkrytá a tak je za žaludu vnější orgán. V důsledku toho žalud vyschne a je abnormálně zdrsnělý  v důsledku nedostatku vlhkosti, analogicky, jako když ztvrdne houba, pokud se z ní odpaří voda. Abyste si mohly představit, jak to působí na muže, tak si představte, že by váš jazyk neustále visel z úst ven a vyschl by - možná, že jste to zažily po probuzení. Teď si představte, že by váš jazyk už nikdy nebyl schopen se vrátit do  vhodného a vlhkého prostředí úst, byl by neustále odkrytý a neustále vyschlý. Teď si představte někoho, komu se neustále otírá jazyk o drsnou tkaninu. Nezní to hodně legračně?  A přesto u muže, který nemá předkožku kvůli obřízce, je to soustavný stav jeho hlavičky, protože ta se neustále tře o spodní prádlo, ložní prádlo a o mužovo vlastní drátovité ochlupení a to den za dnem. Žalud obřezaného muže nikdy neprožije, jaké je to být vnitřním orgánem, chráněným uvnitř vlhké předkožky, který podobně jak ženská pochva zůstává neustále vlhký"

   
   Kristen O´Harová: Sex, tak jak ho příroda zamýšlela.


      

Deficit vlhkosti u vchodu do pochvy

 
                                        Suchý sex
  
   Výše uvedený nákres ukazuje dva malé kanálky u vchodu do pochvy. Ty kanálky jsou spojeny se dvěmi Bartholiniho žlázami umístěnými uvnitř jedné strany (není znázorněno). Tyto dvě žlázy produkují mazivo a to je odváděno výše uvedenými kanálky, pokud je žena sexuálně vzrušena. Ta vylučovaná tekutina je zvláštní, je ji vylučováno pouze velmi malé množství, zhruba jedna až dvě kapky. To je jen jako trochu navlhčit retní otvor, aby bylo pronikání ponikud pohodlné a bezbolestné. Vaginální mazání se nachází uvnitř, dále v pochvě.
 
   Suchý obřezaný penis s povrchem podobným poušti absorbuje velké množství, ne-li všechen sekret Bartholiniho žláz, aby se navlhčil, stejně tak jako vysušená houba spotřebuje velké množství vody, aby ji  to přivedlo k životu. Existuje tedy již deficit v množství maziva, než je celý penis zasunut do pochvy! Žalud intaktního penisu reaguje zcela jinak. Vzhledem k tomu, že už je vlhký a potažený vlhkým povlakem lenolinu podobné látky a tak ty jedna až dvě kapky u vchodu do pochvy stačí na pohodlný vstup. Kromě toho, jak se obřezaný penis pohybuje dovnitř a ven, tak neustále odkrytý koronární háček vytahuje mazivo z pochvy ven a to se pak během frikčních pohybů odpařuje.
 
 
                                               SVĚDECTVÍ
 
   "S mým obřezaným manželem je počáteční vniknutí suché a drsné (pokud nepoužijeme umělé mazivo)... při delším styku je to suché a bolestivé. Původně jsem ztratila panenství s intaktním mužem.... u něho ta suchost nebyla nikdy problém."
 
  "Všimla jsem si, že vagina mnohem lépe přijímá intaktní penis, že hlavička intaktního penisu při rozevírání vaginy tak nějak přirozeně vklouzne. Všimla jsem si, že vagina je pak i měkčí při pohlavním styku."


  

4) Háček koronárního hřebenu škrábe do poševní stěny a způsobuje nepohodlí a pálení.

 
   Účelem koronálního hřebene je zachytit pohyblivou předkožku během zásuvných pohybů. Při pohlavním styku se předkožka pohybuje proti němu a při výsuvném pohybu to vytváří sexuální potěšení u žen. Když je muž obřezán, tak místo toho, aby to přispívalo k potěšení se koronární hřeben chová jako exponovaný hák a ten přispívá k nepohodlí, protože škrábe do vaginární stěny. Je také mimořádně zdrsnělý kvůli keratinizaci způsobené otíráním o prádlo. Simulovaný pohled na obřezaný penis je následný:
 
                                   
 
   Na původním penise, vytvořeném Alláhem předkožka a koronární hřeben spolupracují jako tým.  Tato kombinace je Alláhem jediněčně vytvořena pro ženskou rozkoš. Uvedený háček u intaktního penisu neexistuje:
 
 
                                  předkožka Simulace
 
                                  žlutou barvou vyznačená stažená předkožka vyplňuje prostor za háčkem a ten se tak ztratí
 
   Mimoto  samotný koronární hřeben intaktního penisu je měkký a poddajný - ve srovnání s obřezaným se ohýbá. To dělá intaktní penis s jemným koronárním hřebenem laskavým pro vaginu.
 
   Ztráta předkožky způsobuje tři věci:
 
   1) nedostatek předkožky natrvalo obnažuje koronární hřeben
 
   2) tím zhrubne jeho struktura v důsledku neustálého oděru o prádlo a následné keratinizaci  
 
   3) je abnormálně tvrdý a houževnatý kvůli napnutí kůže způsobenému amputací předkožky, takže pak je žalud příliš tuhý a pevný.
 
 
   

5) Prodloužené tahy při frikčních pohybech

   Přirozený intaktní penis zažívá vysoké hladiny rozkoše z tisíce nervových zakončení ve špičce předkožky (ta jsou při stažené předkožce až za žaludem). Takže nemusí dělat dlouhé frikční pohyby, aby zažíval rozkoš. Obřezaný penis musí kompenzovat ztrátu těch zakončení tím, že zažívá více rozkoše u základu penisu. A tak musí provádět dlouhé tahy dovnitř a ven za použití těžkého bušení do pochvy.

  Frikční pohyby obřezaného penisu jsou dlouhé a protáhlé. Naopak intaktní penis dělá kratší pohyby a zůstává hlouběji v pochvě.Jak už bylo uvedeno, je to tím, že intaktní penis dosahuje rozkoše především ze špičky předkožky (což je v přetaženém stavu výrazná rýhovaná tkáň za žaludem, na předělu vnější i vnitřní předkožky. Redakce PNVT)

  Při jemnějších a kratších pohybech, zároveň hlouběji v pochvě je to pro ženu nejvýše efektivní, aby dosáhla orgasmu - a to se děje právě s intaktním  penisem. Obřezaný penis je vytahován  příliš daleko a tak vytahuje ven mazivo, které se pak následně odpařuje a to pak způsobuje suchost.

    

    6) Tření a otírání způsobuje nepohodlí a dráždění vaginy.

   
   Obřezaný penis způsobuje nepříjemné tření s vaginární stěnou. Provedeme následnou demonstraci, která ukazuje, jak obřezaný penis způsobuje tření s vaginální stěnou a jak intaktní přírodní penis má tlumící efekt kvůli jeho předkožce:
 
                      
 
   Intaktní penis má opružení a klouzavou předkožku a tak je tření efektivně sníženo na minimum:
 
                     
 
   Obřezaný penis pře svou kůží poševní stěnu po délce celého zvihu. Celá jeho délka je také suchá. Například pokud se pohybuje tři palce ve vnitřním zdvihu, tak je vagina rozdírána třemi palci pohybu jeho suché kůže. Když je zasunut intaktní penis, tak vlhký žalud vklouzne do rozevřených stadkých pysků a protože se pohybuje uvnitř, předkožka je zpočátku blokována ze strany stydkých pysků a tělo penisu se pohybuje také v jeho předkožce a to produkuje mnohem větší povrchová plocha penisu, která má vlastní slizniční a mazovou vrstvu navíc spolu s mazavým žaludem. Proto pokud je intaktní penis uvnitř, tak se částečně pohybuje ve své slizniční vrstvě - vagina vnímá prvních 30 - 40% plochy intaktního penisu jako měkkou a mazlavě poddajnou. Vzhledem k tomu, že obřezaný penis má 100% své plochy suché, u intaktního penisu má žalud a prostor za ním další mazovou plochu (viz oblast uvnitř červeného hruhu)
 
                                
   kromě toho, poněvadž předkožka penisu v pochvě pracuje, při pohybech dovnitř a ven (to co je uvnitř červeného kruhu) zatímco vnější povrch předkožky (mimo oblast červeného kruhu) koná jen malý pohyb, protože má předkožka mnoho volné kůže, tak je i suchý prostor sametový  na dotyk v porovnání s napnutou kůží obřezaného penisu. Tak intaktní penis pouze hladí vnitřek vaginy, protože má dostatek mazání a sofistikovaný mechanismus, který omezuje pohyb suchého povrchu. (ukázka s prsty nahoře ukazuje , co působí předkožka v pochvě  -  vyzkoušejte si tu simulaci na prstech - nehet představuje vlhký žalud a pokožka na kloubech představuje předkožku působící v pochvě). Jedná se o zázračné dílo Alláha. To ostře kontrastuje s obřezaným penisem -  který je suchý na celých 100% své délky od žaludu až ke kořenu -  a nemá vůbec žádný mechanismus pro omezení pohybu suchého místa. Obřezaný penis je jako tuhá tyč, která škrábe po celé délce pochvy, počínaje stydkými pysky a konče nejvnitřejší částí pochvy a jeho suchý a tvrdý povrch způsobuje u žen nepohodlí a někdy dokonce i bolesti. 
 
                                    SVĚDECTVÍ:
 
   "Styk s obřezaným penisem cítím jako pálení a tření. S intaktním mě nic nebolí."

 

    Nepohoda ženy  je umocňována tím, že ty frikční pohyby jsou mnohem delší jak už bylo napsáno v pátém odstavci. Zatímco intaktní penis poskytuje všechny tyto nádherné výhody, ale jak už tu bylo konstatováno, pohybuje se i hlouběji v pochvě a pohybuje se kratšími a jemnějšími tahy a tak dělá akt milování láskyplnější.

 
   Súra 95; Al-Tín; Fíkovník; 4
 
   Stvořili jsme člověka v postavě nejkrásnější.
 
 
                                        SVĚDECTVÍ:
 
                         Smutná žena
 
   "Vždycky jsem měla vaginální potíže se svými obřezanými partnery - hodně tření - tolik, že mne to bolelo. To jsem také slyšela od ostatních žen. Vzpomínám velmi silně, jak jsem zažila mnoho bolesti se svými obřezanými partnery. Ale se svým současným intaktním partnerem nemám žádnou bolest, jen rozkoš." 


   Následují lékařské fotografie mužského obřezaného versus intaktního penisu. Všimněte si ostrého kornárního hřebene a vysušeného žaludu obřezaného penisu. Také si všimněte, jak drsně vypadá strana těla penisu kvůli nedostatku pohyblivé předkožky.

                                     Obřezal vs neporušeném stavu penisu


    

7) Strana obřezaného penisu je tvrdá jako smeták.

 
                                      Hřídel kůže
 

   Při erekci se kvůli nedostatku kůže u obřezaného penisu napne zbytek předkožky za žaludem, aby se přizpůsobil erekci. Tím se stává obřezaný penis tvrdým  jako smeták. Je tu porovnání s měkkým "polštářkovým" a "sametovým" povrchem přírodního intaktního penisu, kvůli hojné kůži na jeho těle, takže tam není vyvíjen tlak oproti žaludu. Obřezaný penis však jako smeták buší do stěny vaginy, zatímco pocit při intaktním penisu je jakoby byl pokryt sametem a tak hladí vaginální stěnu.

 

          8) Orgastické nárazy intaktního versus obřezaného penisu - bušení do vaginy

 
   Obřezaný penis vyžaduje brutální bušení a dlouhé frikční pohyby. Tedy spíše tvrdé bouchací pohyby než jemné pohyby dovnitř a ven z pochvy. Jak už bylo uvedeno, je to tím, že se obřezaný penis snaží získat potěšení  od jeho základny, zatímco intaktní penis získává většinu svého potěšení ze špičky předkožky ( při stažené předkožce je to specifická rýhovaná tkáň za žaludem, kde jsou tisíce erotogenních zakončení, která byla odstraněna při obřízce. Redakce PNVT)
 
   Pozurohodný  mechanismusus intaktního penisu pomáhá zajistit aby pohyby přírodního penisu měly ideální frekvenci, rytmus a sílu pro dosažení ženského orgasmu.


    

  Pozoruhodný intaktní mechanismus  stvořený Alláhem

                                       
 
 
    Penis stvořený  Alláhem má pohyby tahání mobilní předkožky proti uzdičce děhem pohybů "do" a "ven" v pochvě a to poskytuje přirozené "upozornění" v  mužském mozku.
                         
    Vzhedem k tomu, že předkožka je tlačena zpět  při zpětném pohybu, tak tahem na uzdičku vysílá upozornění do mozku. Ta výstraha pomáhá udržovikat frikční pohyby a ideální rychlost a  rytmus, který odpovídá potřebám ženy.  Chybějící předkožka nebo dokonce i uzdička znamená to, že obřezaný penis nemá žádný zabudovaný systém pro omezení bušících pohybů.  To i s jinak danou potřebou obřezaného penisu k vyrovnání ztráty potěšení prostřednictvím dlouhých a tvrdých pohybů má za následek tvrdé bušení do pochvy.
Poznámka:  ty pohyby jsou dalším zdrojem sexuálního potěšení intaktního muže, protože uzdička je velmi citlivá tkáň!
 
                                                      SVĚDECTVÍ:
 
    "Obřezaní muži mají tendenci být opravdu drsní, zatímco intaktní jsou příjemní a jemní při milování."
 
   "Dle zkušeností je styk s přirozeným penisem měkčí.... ti muži nemusí velmi tvrdě bušit, jak se snaží ti, co mají problémy něco cítit."


   

9) Tvar penisu pozměněný obřízkou.

 
   Obřezané penisy jsou při erekci často ohnuté, jak se naplá zbytková předkožka natahuje u špičky penisu. Není schopen přirozené plné erekce a tak má zahnutý tvar. Tento ohyb narušuje pocit ve vagině. Intaktní penis stvořený Alláhem má přirozený tvar zamýšlený pro vaginální kanál.
 
                                                
 
                                                Alláh navrhl tvar vaginálního kanálu tak,
                                                aby byl vhodný pro intaktní penis.
 

           10) Snížený obvod a velikost obřezaného penisu.

    Obřezané penisy mají menší obvodovou velikost ve srovnání s intaktními penisy. Vagina očekává, že obdrží velikost úplného intaktního penisu a ne menší. Penis také očekává, že bude mít dostatečný tlak z pochvy, z čehož má potěšení. Tento problém se zvětšuje s potřebou delších pohybů u obřezaných penisů. Rozdíl velikosti je asi 51% penisu, možná i menší.
 
                                                  
 
 
                                                   SVĚDECTVÍ
 
   "Můj intaktní partner je citlivější,  mám tendenci si myslet, že je to právě proto,  že má intaktní penis - že je proto jemnější - on je více v kontaktu se svým penisem a jeho penis je více v kontaktu s jeho srdcem. Když je můj intaktní partner ve mně, tak se pohybuje jemněji, což je právě to, co potřebuji. Jeho intaktní penis mne více naplňuje a cítím ty pohyby jeho předkožky uvnitř mne. Můj současný intaktní milenec je se mnou obvykle v těsném  kontaktu, což mi dodává na pocitu intimity."
 

           11) Turecký krk, způsobený obřízkou.

  Šourek je kožní vak, ve kterém jsou mužská varlata odpovědná za produkci spermií. Když se obřezaný penis postaví, tak je velký nedostatek kůže na těle penisu. Během toho procesu se kvůli chybějící předkožce, která by byla příhodná pro vztyčený penis a tak se napne kůže šourku do nezamýšlené a nežádoucí polohy.

                 Kruti krk (penoskrotální Popruh) - Šourek tažen hřídele kůží

   Tento stav se nazývá "penoskortální popruh". Jak bude u muže vypadat "turecký krk" závisí na tom, kolik předkožky bylo odstraněno. Vagina si zaslouží takový penis, jaký pro ni Alláh určil. Každý turecký krk způsobený obřízkou je odchylkou od dokonalého vzhledu, který učinil Alláh muži, aby byl komplimentem pro ženu.

 

          12) Flexibilita žaludu při stisknutí sama sebe.

  Vzhledem k tomu, že předkožka na intaktním penisu nenapíná žalud, tak má ten žalud určitou pohyblivost. Může se pohybovat nahoru a dolů, je poddajný a pružný, hladí vaginu. Žalud obřezaného penisu je tuhý, neboť je napínán překrátkou zbytkovou předkožkou.
 
                                   
 
                                            SVĚDECTVÍ
 
   "Můj současný manžel je obřezaný. On by mne velmi rád uspokojil, ale při pohlavním styku cítím jeho penis velmi těžce. Zažívám s ním nepříjemné pocity a je mi velmi nepříjemné, jak do mě buší. S mým intaktním partnerem, kterého jsem měla před tím, než jsem se vdala byl pohlavní styk jemnější a více smyslnější. Cítila jsem s ním velmi více potěšení, než s mými ostatními partnery, kteří byli obřezáni. S ním jsem vždy zažívala mnohem více potěšení a tak mi pohlavní styk s ním připadal mnohem slastnější. A tak si myslím, že by to tak mělo být."
 
 
 

          13)  Předčasná ejakulace

 
   (Většina mužů, kteří mají potiže kvůli obřízce, mají potíže s dosahování orgasmu, Je známo, že někteří mají naopak potíže s předčasnou ejakulací. Níže podané vysvětlení redakci PNVT nesedí.)
 
   Za předčasnou ejakulaci je odpovědná vysoká hladina histaminu. Histamin je přirozeně se přirozeně se vyskytující chemická látka v těle, která působí jako neurostramiter a plní další funkce. Čím je více histaminu v krvi, tím je muž citlivější na předčasnou ejakulaci. Dotykovou stimulací žaludu s poševní stěnou se uvolňuje histamin do krevního řečiště muže a pomáhá tak vyvolat ejakulaci a orasmus.
 
   Súra 56 Al-Waki´a; Nezvratná událost; 58 - 59
 
   "Což jste neuvažovali o tom, co ejakulujete, stvořili jste to snad vy, nebo jste toho stvořiteli?" 
 
   Žalud obřezaného penisu je trvale odkrytý a tak dostává příliš mnoho stimulace při každém pohybu, a tak se uvolňuje příliš mnoho histaminu v příliš krátkém čase. Kontinuálně odkrytý žalud  obřezaného penisu je nadměrně stimulován při každém frikčním pohybu, protože jeho žalud je neustále odkrytý. Do toho se přidají, jak je uvedeno v pátém a osmém odstavci, nadměrně dlouhé frikční pohyby a tvrdé bušení, zvyšující stimulaci žaludu. Naopak předkožka intaktního penisu klouže po koronálním hřebeni a přes žalud a tak je žalud pokrýván předkožkou. Toto překrývání předkožkou zabraňuje soustavné stimulaci žaludu, což zabraňuje jeho soustavnému dotykovému podnětu žaludu s poševní stěnou zodpovědnou za vyplavování histaminu. a tak prodlužuje potěšení. Přírodní penis navržený Alláhem přispívá  k uvolňování histaminu pomalejším tempem. To je mechanismus, který přirozeně zpomaluje ejakulaci a prodlužuje erekci pro další milování. Vagina touží po milování s intaktním penisem, který je pro ni určen.
 
                                                   
 
 
    V systému navrženém lidstvu je žaludu přírodního penisu v trvalém kontaktu s poševní stěnou a to pak zabraňuje rychlému vyplavování histaminu a to zpomaluje ejakulaci.


   SVĚDECTVÍ

 
   "Intaktní partner kterého jsem měla byl jedinečný. Jaký to s ním vždy byl skvělý zážitek. Často jsme se spolu milovali přes hodinu, čtyřikrát déle než s obřezanými. Celou  tu dlouhou dobu byl jeho penis ve mně a já se cítila skvěle...bylo to jemné, hladké a poddajné. Pravděpodobně pro to, že to tak bylo přírodou zamýšleno.
 
   (Domnívám se, dle svědectví z různých příspěvků je ta předčasná ejakulace způsobena něčím jiným. V USA je  nejčastějším obřízkovým stylem high&tight, při kterém zbývá velké množství vnitřní předkožky.  Pokud je ta u dotyčného obřezaného příliš citlivá,  tak to vede k předčasné ejakulaci. Vedoucí redaktor PNVT)
 
 
 

          14) Zvýšená potřeba pohlavních styků

 
   (Týká se menšiny obřezaných. Redakce PNVT)
 
   Článek výše upozorňuje na problém nadměrné stimulace obřezaného žaludu při pohlavním styku, která vyvolává předčasnou ejakulaci. Žalud obřezaného muže je neustále odkryt i mimo pohlavní styk, v každodenním životě. V každém okamžiku se žalud dotýká oblečení a je jím stimulován. Důvod, který přispívá k předčasné ejakulaci, přispívá též ze stejného důvodu, že muž chce, aby mu bylo "uděláno dobře" i po nedávném pohlavním styku. kvůli tomu, že je jeho žalud stimulován o oděv při každodenní činnosti. To může muže vést k vyhledávání opakovaných pohlavních styků nebo masturbaci, aby uvolnil přetlak. Naopak u intaktního penisu je žalud v teplém a vlhkém prostředí, protože je zakryt předkožkou, když se plně věnuje běžné každodenní činnosti a žádné takové pocit v jejichž důsledku je pak zvýšená potřeba si "ulevit" tak nejsou vyvolávány.
 
   Intaktní, přírodní muž je určen pro intaktní, přírodní ženu, neboť oba jsou originálním obrazem Boha, Nejvyššího Stvořitele. Jejich individuální potřeba pro sexuální uspokojování je v harmonii mezi sebou navzájem, což odráží dokonalost a rovnováhu Alláhova stvoření, jak je zdůrazněno na mnoha místech v Koránu.
 
   (Tento efekt nastává pouze u mužů, u nichž nedošlo k nadměrné, nebo alespoň přirozené keratinizaci žaludu. Redakce PNVT)


  

15) Po obřízce se zkrátí délka penisu

 
   Množství předkožky, které bylo původně navrhnuto Bohem pro lidský penis plně vyhovuje, když je penis na 100% ve vzpřímeném stavu, to znamená, že už se penis nemůže krví více naplnit a tak má mnoho kůže pro plachtící akci. "Správně" obřezaný penis se napíná kvůli nedostatku předkožky. To omezuje penis tak, že nedosáhne své přirozené délky při erekci. Průzkum prováděný v Austrálii prokázal, že obřezaní muži v průměru o 8mm kratší penis ve srovnání s intaktními muži, kteří byli ponecháni tak, jak je stvořil Alláh.
 
                                      
 
   Vzhledem k zkrácení kůže při obřízce se zkrátí délka penisu při erekci v průměru o 8mm.
 
   Obřízka nejen snižuje obvod penisu ale také jeho délku - o kolik záleží na tom, kolik kůže při ní bylo odstraněno.
 
 
 

          16) Studený penis.

 
   Jednou z funkcí ochranné předkožky, která chybí u obřezaného člověka je regulace teploty žaludu. Kvůli tomuto chyběkécímu systému má obřezaný muž neustále studený žalud. Vaginární prostředí je přesně řízeno. Bylo navrženo tak, aby se shodlo s přesnými vlastnostmi přírodního intaktního penisu, který má přesnou teplotu žaludu.
 
    K dispozici je pak jedinečný a úžasný pocit pro ženu, která se miluje s intaktním mužem, kdy jsou dvě "vnitřní části těla" v kontaktu, jedna "vnitřní"  část její, druhá "vnitřní" část jejího intaktního manžela. Sex  obřezaného muže je zcela odlišný. Místo aby byl jeho žalud vnitřním orgánem, tak je přetvořen v orgán vnější, který je charakterizován nedostatkem vlhkosti, měkkosti a tepla. Žalud přírodního penisu je teplý, měkký a vlhký, protože je udržován a chráněn jako vnitřní orgán pod předkožkou dokud není připraven k interakci s pochvou. Tím se zvyšuje pocit intimity a lásky.
 
        

17) Intaktní muž má častější a správný rytmický kontakt s klitorisem, má správnější míru tlaku než muž obřezaný.

 
   Jednou z hlavních erotogenních zón, které Alláh určil pro ženu je klitoris, který je vidět na vrcholku vulvy( zbývající mnohem větší část není vůbec vidět, ta obepíná vaginu zevnitř.
 
                                        
 
   Zázračným Alláhovým desingem obsahuje tisíce čistě sexuálních nervových receptorů a jediným účelem klitorisu je ženské sexuální potěšení. Většina lidí si myslí, že klitoris je pouze tělísko o velikosti hrášku na vrcholu vulvy.  To je však pouze jeho žalud. Klitoris je však ve skutečnosti mnohem větší, rozprostírá se od viditelného žaludu, který je překryt klitoriální kapucí - předkožkou, dovnitř, kolem vulvy. Přední třetina pochvy je propojena s vnější částí klitorisu. Klitoris je tedy poměrně velký orgán, který začíná od žaludu, který je jediný vidět, probíhá dovnitř a větví se do dvou ramen, přibližně jako velké stydké pysky.
 
                                     
 
                                    Klitoris je vyznačen fialově - tmavé barevné struktury jsou vnitřní - klitoris
                                    světlé barevné struktury jsou vnější - stydké pysky a klitoriální kapuce (předkožka)
 
   Vnitřní část klitorisu je stimulována pohyby penisu zevnitř, což je nepřímo způsobeno prostřednictvím pohybů baňky vestibulu (světlá barva). Baňka vestibulu je sada čistých topořivých tkání, které jsou krví spojena s klitorisem. Ty erigují (ztopoří se) spolu s klitorisem, když je žena sexuálně vzrušená a tak je rozšiřována vulva ke proniknutí. To znamená, že penis stimuluje vnitřní část klitorisu svými pohyby prostřednictvím vestibulární buňky, která je neoddělitelně spojena s klitorisem. Vnější část klitorisu, žalud, je umístěna na horní straně vulvy, nad ústím močové trubice a je stimulována vzájemnými pohyby muže a ženy, tedy kontaktem se stydkým hrbolem muže. Tyto mechanismy jsou též poškozeny obřízkou.
 
    Protáhlé frikční pohyby obřezaného muže znamenají množství ztráty kontaktu mezi stydkým hrbolem muže a vnější částí klitorisu. Intaktní penis spočívá hlouběji v pochvě a má kratší a jemnější frikční pohyby a to je nejen vhodnější pro stimulaci vnitřního klitorisu ale tak má i stydký hrbolek muže častější kontakt s žaludem klitorisu, který je velmi citlivý na dotek. Výzkum prokázal, že je ideální rychlost rytmu a tlaku pro stimulaci klitorisu, který ženě umožňuje dosáhnout orgasmu. Jakýkoliv pomalejší nebo rychlejší pohyb narušuje u ženy schopnost dosáhnout orgasmu. Pohyb intaktního penisu odpovídá tomuto požadavku rytmu a tlaku pro stimulaci klitorisu, který vede k orgasmu. Proto jsou pohyby intaktního muže pro stimulaci klitorisu lepší. Je to tedy další bod, kdy mužská obřízka poškozuje ženy.
 
                                               SVĚDECTVÍ
 
   "Obřezaný funguje  .... tvrdě a to eliminuje jakékoliv potěšení, které bych mohla cítit z mého klitorisu. Uvědomila jsem si ten rozdíl poprvé, když jsem měla sex s intaktním mužem, který je nyní mým manželem. Nepoznala jsem ten rozdíl hned, ale postupem času jsem zjistila, že sex s ním je hladší, jemnější a smyslnější. S ním dosahuju orgasmu téměř bez námahy"
 
   Alláh, který vytvořil mysli muže a ženy a též jejich fyzikální systémy a způsobil, že obojí funguje jako vzájemný kompliment. Ale pouze v tom případě, že to nebylo poškozeno lidmi a je to v původním stavu stvoření.
 
                     Květ a ženy                       
                                    
 
    Alláh navrhl ženské tělo jako zvláštní formu krásy a to nedal mužům. Tak svědčí Korán. Tato krása se vyrovná kráse květin v přírodě. Viz článek: Žena a krása, tajemství odhalení v Koránu. (Jeden z článků stránek Cesta  Koránu. Redakce PNVT)
 
   Ženská krása je součástí této krásy ženského těla. Ve svém návrhu se úžasně podobá kráse květin v mnohem nápadnějším a přímém způsobu, kdy se stydké pysky podobají okvětním lístkům. Tato konstrukce pochvy je v souladu s jedinečnou krásou ženského těla, které je ztělesněním krásy květin v přírodě.


    Súra 23; Al-Mu´minúm; Věřící; 14c

 
   Takže buď požehnán Bůh, největší ze všech stvořitelů.
 
   Alláh milosrdně určil ženám, aby nejen z jejich tváří, ale z celých svých těl zobrazovavy krásu květin v přírodě. Bohužel, některé ženy se cítí být nespokojeny s tím, jak jejich vulvy vypadají a některé dokonce uvažují o zákrocích, jako jsou různé plastické operace. Ale stejně, jako se květiny vyskytují ve všech tvarech a velikostech, tak jsou i rozmanité tvary ženských pysků. Změna stvoření Alláha je urážkou Alláha a my se musíme naučit vidět tu krásu okem, které je Alláhovi vděčné.
 
   Súra 67; Al-Molk; Království; 3bc
 
   A nespatříš ve stvoření Milosrdného nesouměrnost žádnou! Pozvedni zrak svůj - zda uvidíš trhlinu nějakou!
 
 
 

          18) Mimosynchronní pohyby pro vaginární orgasmus

 
   Rytmus, délka frikčních pohybů a jejich frekvence je u intaktního muže synchronizována s přirozeným rytmem pohybů ženy potřebným k postupnému budování sexuálního vzrušení k dosažení vaginárního orgasmu (potěšení uvnitř pochvy). Všimněte si, že se klitoriální orgasmus liší od orgasmu vaginárního i když může být klitoriální orgasmus s vaginárním zaměňován vzhledem k poloze vnitřní struktury klitorisu, kterou lze aktivovat pomocí vaginární stimulace. Není samozřejmě žádná potřeba ty pocity zvlášť identifikovat, ale pro účel osvěty by se to mělo odlišit. Při studii provedené v Rudgers University v roce 2011 pomocí funkční magnetické rezonance bylo mapováno, jak pocity vytvořené stimulací klitorisu, děložního hrdla a vaginární stěny působí na různá místa mozkové kůry. To dokazuje existenci vaginárního orgasmu, který se liší od orgasmu klitoriálního. Pohyb obřízkou pozměněného penisu se liší od sexuálního očekávání ženského těla navrženého Bohem pro vaginární orgasmus.
 

                      SEXUÁLNÍ ROZKOŠ JE DAR OD BOHA TAKŽE SE MŮŽE PROŽÍVAT JEN DÍKY NĚMU.

 
   Alláh nám dává toto požehnání, jen když mu na oplátku věnujeme díky a ty mu věnujeme za výměnu. Alláh je bohatší, než jsou naše potřeby. Žádá nás, abychom mu projevili poděkování a vděčnost, aby zjistil, zda mu chceme dát svůj díl. Z toho důvodu nevěřící, kteří popírají existenci Boha se odvděčují špatným za požehnání, které jim dal. To je proto, že mu nedávají nic za oplátku za to, co jim Bůh prokázal, když to potřebovali a chtěli.
 
   Súra 16; Al-Nahl; Včely 78
 
   Bůh vás vyvedl z útrob matek vašich, aniž byste měli nějaké vědění, a pak vám zrak, sluch a srdce dal - snad budete vděčni.


   Shrneme-li to, co bylo doposavad diskutováno, intaktní penis dává sametový pocit. Má vlhký, teplý a vláčný žalud a tak hladí vaginu. Nemá žádný háček, který by škrábal o vaginární stěnu. Předkožka umožňuje,aby bylo mazivo jako u ventilového mechanismu zadrženo v pochvě. Poskytuje klouzání jakoby na polštáři, aby se stalo tření něžným mazlením při každém pohybu. Penis se pak pohybuje kratšími a jemnějšími pohyby uvnitř v pochvě, takže je pravidelný kontakt s klitorisem odpovědí na potřeby ženy a zároveň jsou všechny mazací šťávy zadržované uvnitř pochvy a to poskytuje vynikající milování a potěšení jak pro muže, tak pro ženu.

 
   "Extáze lahodného přirozeného sexu je základem, na kterém intimní pár buduje vzájemný sexuální obdiv k sobě navzájem. Přirozené milování je zcela odlišné od obřezaného sexu. Je jemnější a smyslnější a oba dva partneři pak umdlévají při extatickém odevzdávání ve vášnivý, ladný tanec pohlavních orgánů. A ty pocity vytvářejí pocity lásky pro vašeho partnera, lásky, která je posílena každým pohlavním stykem.
 
   Při přirozeném milování se vagina naprosto odevzdává jemnou smyslností z doznívající extáze, protože hladově hledí a láskyplně reaguje na erotické pohyby měkce tuhého penisu a to ten penis zbožňuje a na oplátku jemně hladí vaginu. Stejně jako dvě poloviny dospělého celku, tak každý orgán omdlévá a vzdychá do vášnivé sexuální propojenosti, tak jak to má být. Nádherné zkušenosti párového sexu podporují rozvoj hluboce zakořeněné lásky v mozku do světa vzájemného pouta lásky, které časem sílí.
 
   Kristen O´Harová: Sex, tak jak ho příroda zamýšlela.
 
 
 

          19) Psychické újmy z obřízky.

 
   Vášnivé, příjemné a zcela naplńující přírodní pohlaví (bez umělých změn) je zcela potřebné v probíhajících úkonech lásky mezi mužem a ženou, darovaných od Boha. Přírodní milování ztělesňuje a naplňuje lásku a vášeň, která existuje mezi mužem a ženou. Takové milování pomáhá člověku v růstu vzájemnosti ke svému manželovi ve velmi hluboké a dobrovolné úrovni, nesrovnatelné s jakýmkoliv jinýmlidským vztahem. Obřízka ničí přirozené mechanismy pohlavního styku. Takový styk se stává pro ženu nepohodlným, je z něho podrážděná. Nejhorším důsledkem je, že účel sexu je pak postaven před zničení. Psychologická újma z obřezání pohlaví pak v konečném důsledku ovlivňuje celý vztah. Blízkost a vášeň párů k sobě navzájem je snižována prostřednictvím zhoršených a frustrujících pohlavních styků a to zejména pro ženy. Alláh je nejlepší z tvůrců. Intaktní penis je ideálním společníkem pro intaktní ženy.
 
   "Během sexu s obřezaným nemá ženský pohlavní orgán zkušenosti, jaké jsou zkutečné pocity, tak jak to příroda zamýšlela a tak místo milující smyslnosti a potěšení z přirozeného styku může sex s obřezaným mužem vystavit různým stupńům nepohodlí a nelibostí, často doprovázenými frustrací a z toho vzniká mezi partnery disharmonie.


    To se stává stále více zřejmější, jak žena stárne a čím více má sexu s obřezaným mužem. Ale ten problém může nastat už ve dvaceti nebo třiceti letech. Neuspokojivý sex ovlivňuje ženu na povahové úrovni a tak ji to přiměje, aby cítila různé stupně odporu k jejímu partnerovi, ať už vědomě nebo podvědomě. Žena se tak stává v podvědomí naštvanou, frustrovanou a dokonce i nahněvanou. To může mít vliv na vztah partnerů daleko za dveřmi ložnice a ona může začít vyjadřovat nespokojenost tak, že začne znevažovat svého muže, dotírat na jeho chyby a hádat se s ním. A drobnosti mohou narůst do vášnivé hádky. Tak může zerodovat vztah a je připravena půda pro rozvod. V USA končí polovina manželství rozvodem. Je to dvojnásobná míra oproti evropským zemím, kde většina mužů není obřezána."

 
   Kristen O´Harová: Sex, tak jak ho příroda zamýšlela.


   

 Domácí násilí, necitlivost v chování a nedostatek smyslnosti a vášně pro ženu, krásný, jemný a smyslný výtvor Alláha.

 
                              Khatna a ženy
                                          
   Existuje souvislost mezi tělem a myslí. "Pumpuje-li" někdo těžkým orgánem, který je jako tvrdý kolík, penisem, který je připraven o každou funkci, která mu dává vlastnosti smyslnosti, jemnosti, měkkosti a pružnosti - jaký to pak má vliv ohledně postojů k ženám a jaký to má vliv na vztah se ženami? Obřezaný muž potřebuje ženu uzpůsobenou sobě - musí používat bušení, hrubé pohyby, aby z ní získal potěšení. Není tam žádné jemné prolínání těl a žádná akce sametového působení předkožky obohacená o mazání v zájemném prolínání - jedná se pouze o suchý kolík. Pak muž vnímá vaginu pouze jako kanál pro své bušící výpady kolíkem se suchým, neživým a tuhým žaludem. Dále pak chybí na jeho penisu "rýhovaná tkáň", frenulární delta a Meissnerova tělíska, specializovaná nervová zakončení, protože to bylo odstraněno při obřízce při odstranění špičky předkožky jeho penisu. Je tam téměř úplná ztráta jemných vjemů, které umožňují, aby muž vnímal přetrvávající smyslnost z hlediska pohlaví a prolínání s partnerkou při každém pohybu. Z toho vzniká efekt, že je žena vnímána pouze jako objekt nebo pouze jako "maso" dobré pro bušící pohyby nutné pro dosažení orgasmu v určitém okamžiku.
 
                                  Romantic Postel
 
        Súra 30; Al-Rúm; Byzantinci; 21
 
        A patří k jeho znamením, že vám z vás samých manžele stvořil, abyste u nich nalezli klid. A vložil mezi vás lásku a dobro - věru, v tom je znamení pro lidi přemýšlivé.


  Zde stoupá konflikt mezi myslí člověka, který chce být zaměřen na pečující a milující přírodu a mezi tím, co mu jeho  sexuální tělo dovoluje.. Jaký pak může mít vztah k ženě? K dispozici je podvědomý tlak na zobrazení si ženy v uvedeném způsobu. Síla, která se snaží vykreslit si ženu jako bezcitnou a nevnímavou bytost spíše než aby byla zobrazena okem plným milující a smyslné vášně, jako hodná jemnosti a péče. V konečném důsledku může být chování muže k jeho partnerce tak ovlivněno a tím i celý vztah k ní.  Může tam být také kolerace mezi týráním a zneužíváním žen a mužskou obřízkou, mezi domácím násilím a jiným psychickým a emocionálním týráním. I když tento jev nebyl oficiálně studován, je známo, že mira rozvodovosti v USA, kde je vysoká míra obřízky, je mnohem vyšší v porovnání s Evropou, kde je míra rozvedených mnohem nižší a kde se obřízka mnohde vůbec nevyskytuje.

 
 
 

          Shrnutí.

 
                                               
 
   Jsou některé ženy, které tvrdí, že při sexu s obřezanými partnery nezažívají žádnou bolest. Nicméně pocity, které prožívají během pohlavního styku s obřezaným mužem nejsou "čisté" potěšení. To nepohodlí a bolest se pouze změní na zzábavu, kterou je těžko identifikovat. To "potěšení" nejsou originální čisté pocity, které pro ženu Alláh určil, jsou to jenom pocity zbavené všeho nepokodlí, jež je popsáno v tomto článku.
 
   Viděli jsme některé ze způsobů, jak mužská obřízka poškozuje ženy. Jsou však i jiné způsoby, kterými ta obřízka poškozuje děti a kojence jako je bránění vzniku rozvoje citového pouta a vztahu s matkou a poruchy při kojení. A to se přenáší do dospělosti amá to vliv na sexualitu dospělého. Nehledě na morální a etické důsledky genitální obřízky dětí, vnucené kojencům a dětem bez jejich souhlasu.
 
   A nejhorší ze všeho je porušování konečného Písma samotného Stvořitele, Svatého Koránu, které je konečným důvodem, proč pravý věřící nemanipiluje Alláhem vytvořené přirozené mechanismy.
 
                                              Obřízka - Má Korán ji Schválit?
 
   Súra 27; An-Naml; Mravenci; 88b
 
   Dílo to Boha, který každou věc stvořil dokonalou.



 

 



 



 



 

 

 
  
 
  
 
 
 

        

 
 
 

  




 

 
 
 
 
 
 
    (článek je postupně redigován)